Den Bogert Hoveniers steunt Hovenier helpt: wij vinden het prachtig om vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken is waar Den Bogert Hoveniers voor staat! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Daarom hebben wij ons één dag kosteloos ingezet om hulpbehoevende mensen te helpen met hun tuin.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil doen, een ander wil helpen en Nederland groener wil maken. Denk bijvoorbeeld aan een buurvrouw die het niet meer lukt om de haag te snoeien omdat de jaren beginnen te tellen. De laatste week van september staat in het teken van ‘Hovenier Helpt’. Tijdens deze week gaan hoveniers in heel Nederland kosteloos aan de slag om mensen te helpen met hun tuin.

slogan-horizontaal

Iemand opgeven voor Hovenier Helpt?

Eind september 2017 gaat Hovenier Helpt weer door heel Nederland mensen helpen met hun tuin. U kunt uw project vóór 1 september hier aanmelden. Hoe de selectie in zijn werk gaat wordt toegelicht op de website.

 

Project Hovenier Helpt 2016

In de laatste week van september is de week van Hovenier Helpt en hebben wij iemand verrast door aanpak van de groene omgeving. Den Bogert Hoveniers heeft deze mensen geholpen met hun tuin omdat dit door omstandigheden niet mogelijk was. Bekijk hieronder het filmverslag van de projectuitvoering.

Den Bogert Hoveniers zet zich in voor meer tuinplezier en een groener Nederland.

Den Bogert Hoveniers steunt Hovenier Helpt

 

Projectomschrijving

‘Willem is al jaren vrijwilliger bij Demarrage, een onderdeel van Reinier van Arkel, waar hij mensen met psychiatrische problematiek helpt bij de computercursus. Willem zelf is autistisch en heeft een spierziekte. Hij is vroeger vrachtwagenchauffeur geweest, hij is gescheiden en heeft 1 zoon en een hond waar hij dol op is. Willem kan niet ver lopen en staan is ook vermoeiend voor hem. Zijn tuin bijhouden is dan ook een heel karwei voor hem waarvan hij vaak verzucht: als de tuin een keer goed opgeruimd wordt lukt het me misschien wel om dit bij te houden! Maar dit is een enorme klus voor hem om aan te beginnen. Toen ik over dit initiatief las dacht ik meteen aan Willem!’


initiatief-van-tuinkeur