VCA

Wij zijn VCA gecertificeerd.

VCA betekent Veiligheid, Gezondheid en Milieu, Checklist en Aannemers, maar het is veel meer. VCA is een eenzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem(VGM is Veiligheid, Gezondheid en Milieu).VCA zorgt voor minder verwondingen, minder verzuim als gevolg van arbeidsongevallen, minder arbeidsongeschikten, minder kans op calamiteitenen meer aandacht voor het milieu.
Kortom, een veilige(re) en gezonde(re) werkomgeving.
vcalogo

TuinKeur

Den Bogert hoveniers staat voor kwaliteit, daarom hebben wij ons bedrijf TuinKeur gecertificeerd. Wij vinden met onze vakkennis en passie voor het hoveniers vak dat wij onze klanten moeten voorzien van extra betrouwbaarheid. Naast betrouwbaarheid biedt een TuinKeur-hovenier meer.

Wat houdt TuinKeur in?

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat hoveniers onderscheid op basis van de 5 zekerheden van TuinKeur. Den Bogert hoveniers staat voor de 5 zekerheden:

  • Professionaliteit – Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.
  • Betrokkenheid – Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.
  • Vakbekwaamheid –  Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen.
  • Service – Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service.
  • Kwaliteit – Wij leveren goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.

Den Bogert hoveniers gecontroleerd

Tuinkeur hoveniers zijn op ruim 120 cruciale punten gecontroleerd, en daarom krijgen de consumenten de garantie dat ze met een hovenier zaken doen die aan al die eisen voldoet.
Belangrijk om te weten voor u als klant dat wij gecontroleerd worden op bijvoorbeeld:

  • Controle op bedrijfsvoering, denkende aan Inschrijving Kvk
  • Verzekeringen op orde, in geval van aansprakelijkheid en personeel
  • CAO Verloning en of dit juist gebeurd
  • Heldere en duidelijke offertes, geen verassingen achteraf. Duidelijk aangeven wat wel en niet wordt gedaan. Geen sluitposten na verrekenen
  • Afval wordt gescheiden en netjes afgevoerd volgens Wet Milieubeheer

Geschil

Is er een probleem waar wij samen onverhoopt niet uitkomen? TuinKeur kijkt dan eerlijk en objectief naar de kwestie en zal alles in het werk stellen om een voor u bevredigende
oplossing te vinden.

Onze vakbekwaamheid

Bekijk hier onze vermelding: Den Bogert hoveniers – TuinKeur gecertificeerd.

Den Bogert hoveniers - TuinKeur gecertificeerd

Heeft u nog verdere vragen?

Neemt u dan contact  met ons op via  06-22377299 of info@denbogerthoveniers.nl

Bedankt voor uw vertrouwen.

Groene groet,

Den Bogert hoveniers